+32 (0)468 31 76 57 hallo@glowbykaroline.be

Skincare

Facials are magical naps for adults that slow down aging.

Mijn merken

Als ik iets kies, sta ik er voor 100 procent achter.  Dat geldt ook voor de productlijnen waar ik mee werk.
Ik koos voor de producten van Germaine de Capuccini een TOPPER in huidverzorging, huidverbetering en huidverzorging.
Daarnaast koos ik voor Celestetic, op en top Belgisch en innovatief qua huidverbetering.
Tot slot hebben ik twee lijnen uit de Dancohr familie; Henriette Faroche en Courtin die beiden de kracht van de natuur gebruiken.

Germaine de Capucinni een wereldmerk

Germaine de Capuccini behoort tot de top 5 van internationale cosmeticamerken. Het merk is de nummer 1 in Spanje, België, Italië en Zuid-Amerika. In 1964 blies Carmen Vidal, een charismatische en dynamische vrouw, haar grootste creatie leven in: Germaine de Capuccini. De schoonheidsgeheimen die zij in haar jeugdjaren leerde kennen en de cosmeticatechnieken die ze in Parijs onder de knie kreeg, zouden de standaard worden van één van de belangrijkste cosmeticamerken ter wereld. Prestigieuze internationale magazines beschouwen Carmen Vidal als één van de pioniers in de professionele huidverzorging. Professionaliteit, Kwaliteit, Innovatie en Integriteit zijn de waarden die de essentie vormen van de onderneming Germaine de Capuccini.

Celestetic No miracles, just science, zonder valse beloften.

Celestetic is een Belgisch merk van behandelingen die geïnspireerd zijn door de esthetische geneeskunde en gebruik maken van de nieuwste technologische innovaties. Door jaren van onderzoek en ontwikkeling hebben we esthetische en anti-verouderingsbehandelingen ontwikkeld die aangepast zijn aan de schoonheidsinstituten en huidtherapeuten.
• Pharmaceutische kwaliteit
• Geproduceerd in Italië
• Hypallergeen
• 0% parabenen, kleurstoffen of PEG

skincare behandelingen

Bij Glow kan je een gelaatsverzorging vinden die past bij jouw huidtype en -conditie.

Als je klikt op maak afspraak (rechts onderaan je scherm) vind je uitgebreide informatie, over elke behandeling.  Kan je niet kiezen, geen probleem, ik help je graag verder.