+32 (0)468 31 76 57 hallo@glowbykaroline.be

Multi technieken behandeling – Celestetic

Combinatie van vier niet-invasieve, pijnloze technieken, die alle soorten bijwerkingen vermijden. Deze technologieën worden gecombineerd met cosmeceuticals van Celestetic.  Cosmeceuticals staan bekend voor hun huidverbeterend effect, hooggedoseerde ingrediënten en formules die een écht biologisch effect hebben op de huid. Het effect van de behandeling is direct na de sessie te zien en wordt steeds meer zichtbaar tot 6 weken later.

De stadia van behandeling met meerdere technieken

1. Hydropeel : reinigen en voorbereiden van de huid

.De HydroPeelmachine is een niet-invasieve reinigings-, hydratatie- en revitalisatiemethode van het gelaat. Ze combineert reiniging, hydratatie, verjonging, verheldering en antioxiderende bescherming. De zuiging, op basis van water en microbelletjes, is een combinatie van niet invasieve technieken. Deze maken een diepe reiniging mogelijk door onzuiverheden, dode huid, zwarte puntjes en keratineresidu’s in de haarfollikels af te schilferen en weg te voeren. De haarfollikels worden vervolgens gehydrateerd en gevoed, zodat de huid er weer zacht en schitterend uitziet. De op zuur gebaseerde oplossingen, A.P.S., komen tegelijkertijd om de huid te verzorgen. Geschikt voor alle huidtypes

2. Peels 2.0: onvolkomenheden behandelen

Peelings zijn behandelingen waar men een fruitzuur aanbrengt op de huid om een beperkte en gecontroleerde afschilfering van de meest oppervlakkige lagen van de epidermis te veroorzaken.  Het doel van deze vernietiging is om de huid te vernieuwen en de natuurlijke productie van elastine en collageenvezels te stimuleren. In de Multi-Technical Care zorgen ze voor een diepere penetratie van actieve ingrediënten.

3. Microneedling: celregeneratie!

Via microneedling worden microwonden gecreëerd, onzichtbaar voor het blote oog, die de natuurlijke productie van collageen en elastine stimuleren. Deze stimulatie helpt de huidvernieuwing op gang te brengen, rimpels te verminderen, de huid steviger te maken en onvolkomenheden te verminderen. Met deze automatische, regelbare, lichte en gemakkelijk te hanteren apparaat kunt u uitstekende resultaten bereiken en een groot aantal huidaandoeningen behandelen.
• Verbetert de algemene uitstraling van de huid
• Strakke poriën
• Vermindering van post-acne littekens
• Vermindering van zwangerschapsstriemen
• Zachtere, stevigere huid
• Vermindering van onvolkomenheden
• Afname van hyperpigmentatie

4. LED: Optimalisatie van de resultaten

Lichtenergie kan alle belangrijke cellulaire functies reactiveren om belangrijke en gevarieerde biologische effecten te verkrijgen, zoals de toename van cellen of de stimulatie van de natuurlijke productie van collageen en elastine.

CONTRA INDICATIES

Actieve acne, koortslip, huidirritatie , infecties, wratten, huid(kanker) Huidziektes, eczeem, psoriasis, zwangerschap, borstvoeding, diabetes, keloïd, vit A medicatie van de arts.

NA DE BEHANDELING
• Vermijd de zon of zonnebank
(regelmatig beschermen met een spf30 of spf50 is een must)
• Vermijd sport of sauna (sterk transpireren)
• Vermijd een bezoek aan het zwembad, sauna
• Vermijd warme baden
• Vermijd epilaties

Gebruik geen zelfbruiner