+32 (0)468 31 76 57 hallo@glowbykaroline.be

Lash lifting

Door wimperlifting te ondergaan lopen je wimpers niet meer het gevaar om beschadigd te worden door het dagelijks gebruik van de krultang of mascara.

Wimperlifting biedt ook een goed alternatief voor dames die geen wimperextensions willen of kunnen verdragen.

Dankzij een lash lift sta je elke dag op met een frisse en open blik.

Voor wie is wimperlifting geschikt?

Eigenlijk voor iedereen, die mooie wimpers wil voor een sprekende en frisse oogopslag en voor wie wimperextensions geen optie zijn.  Het effect dat bereikt wordt is een natuurlijk gelifte wimper. Daarnaast wordt er tijdens de behandeling een formule gebruikt, die de wimpers extra voeden en beschermen. Je wimpers hebben dus niets te lijden van de behandeling, Sterker nog, de behandeling helpt om je wimpers mooi te houden. Je wimpers zitten na een lash lift ongeveer 6 weken mooi in de krul!

Hoe gaat een lash lift in zijn werk?

De behandeling duurt van het begin tot het einde ongeveer 50 tot 60 minuten. Het grootste deel van de tijd lig je op een behandeltafel met je ogen dicht. De behandeling is niet pijnlijk, probeer daarom gewoon lekker te ontspannen.

Verzorgingsmaatregelen

Voor een zo mooi mogelijk resultaat is het belangrijk dat de wimpers tot 24 uur na de behandeling niet in aanraking komen met water, dus niet zwemmen of naar de sauna. Gebruik de eerste 24 uur ook geen mascara, oogcrèmes en make-up removers. Het is belangrijk om na een wimperlift geen make-up remover op oliebasis te gebruiken.